Kamis, 28 Februari 2013



download mp3, rina iriani, bupati karanganyar, campursari, 2013, Pendopo Campursari Indonesia
Download Dangdut - Free download Mp3 and Video Dangdut music
Info lagu terbaru dan lirik lagu Dangdut dari www.istanadangdut.com

Judul: Le (Lagu Untuk Putraku)
Artis: Rina Iriani
Album: Pendopo Campursari Indonesia
Tahun Rilis: 2013
Genre: Campursari

Unduh gratis MP3 Dangdut Koplo Le (Lagu Untuk Putraku) - Rina Iriani - Pendopo Campursari Indonesia. Dalam artikel ini juga disertai lirik lagu Dangdut Le (Lagu Untuk Putraku) - Rina Iriani - Pendopo Campursari Indonesia untuk melengkapi koleksi Anda. Lagu gratis update sebagai media promosi semata.



Link: 
Le...wes kepenak panggonmu
kowe ngimpeni aku
senajan adoh wes ra cedak ibu

Le...ora kendat nyuwunku
seprene ra lali wektu
terus yen isih ono nyawaku

Yen eling esemanmu putraku
soyo ngganteng ing impenku

Le...ora kendat dongaku
pancen uwis pestimu
tak ikhlaske gonmu ngelak ibu

Le...beninge toya wudlu
sing nentremke atiku
saben eling yen kowe ngalem ibu

Wes yo le...wes kepenak panggonmu
kabeh kuwi mung nunggu wektu


Reff:

Neng tangan-tanganku tak gegem welingmu
tak ugemi mugo ibu ora lali

Saben wayah wengi soyo cetho suaramu
ngelingake pungkasan kowe matur ibu
Nantikan update lagu Dangdut, Dangdut Koplo, Campursari, House Music (dangdut house) pada artikel berikutnya. Salam Dangdut!!


Artikel Terkait: